Smart Move Fundamentals


Cursul Smart Move Fundamentals este introducerea pregătită de noi pentru lumea CrossFit-ului, a halterelor și a unui nou still de viață activ. Acesta te va pregăti să-ți atingi nivelul cel mai înalt de fitness. În cele 12 sesiuni (3 ori pe săptămână) vrem să te familiarizăm cu metodologia CrossFit și WeightLifting.

Principalul scop pe care îl urmărim în aceste mici sesiuni de grup este să te pregătim să participi ulterior cu încredere la clasele de CrossFit. Vom descoperi împreună care sunt părțile tale puternice, cât și cele care trebuie îmbunătățite, cele pe care nu le cunoști încă. Mai întâi de toate, vei învăța cum să ridici greutăți în mod eficient și fără să te accidentezi. Vei face asta, la început, cu greutăți mai mici. După care ne vom focusa pe o tehnică puternică/eficientă. Vom adauga treptat tot mai multe mișcări și greutăți mai mari, atunci când vei fi pregătit.

Fiecare sesiune se încheie cu ceea ce numim metcon (un antrenament puternic cardio) care ne va permite să-ți urmărim progresul. Vei avea astfel, sub îndrumarea noastră, șansa de a-ți intinde/depăși limitele și de a-ți testa noile skill-uri.

Acest program cu siguranță dă rezultate! În timpul antremantului de Fundamentals, vei vedea cum corpul tău se va schimba în scurt timp. Motiv pentru care te încurajăm să surprinzi transformarea prin fotografii de tip înainte/după.

Prime două săptămâni din Fundamentals (6 sesiuni) sunt absolut gratis. După aceste două săptămâni, încă două săptămâni de Fundamentals, urmate de 2 săptămâni de clase de CrossFit la care poți participa în ficare zi, toate acestea la prețul de 240 lei.

Cum ma înscriu?


Please select your option *
* indicates required