Antrenorii noștri


bart

Bart Brysse

CF-L1, CF-L2 & CrossFit Weightlifting training

bart


Bart Brysse

CF-L1 , CF-L2Numele meu este Bart Brysse şi am iubit sportul dintotdeauna, plăcere exprimată încă de mic prin Judo competitiv şi football. Mai târziu am continuat cu studiile la Universitatea de Educaţtie Fizică.
Cum am început cu CrossFit-ul? Cunoscându-mi backgroundul sportiv, într-o zi un prieten m-a provocat la un antrenament de Crossfit pentru a-mi testa nivelul de fitness. Bineînţeles că am acceptat. Câteva zile mai târziu făceam antrenamentul FRAN. Îmi aduc aminte că l-am întrebat dacă e sigur că ăsta e tot antrenamentul: 45 repetări din fiecare exerciţiu cu ‘’doar’’ 40 kg pe bară?! E de la sine înţeles că FRAN efectiv m-a terminat, eram epuizat complet. Asta se întâmpla acum 4 ani.
Între timp am început să exersez CrossFit-ul zilnic şi să-mi provoc prietenii în diferite antrenamente de CrossFit. Antrenându-i pe ei, mi-am descoperit pasiunea şi plăcerea de a antrena oameni spre mişcări mai bune şi spre ţelurile lor. Astfel că dupa câteva luni m-am certificat prin CF+L1, CF+L2 şi cursul de Antrenor Crossfit Weightlifting, pentru a putea continua să dau mai departe cunoştintele mele in fitness. Nimic nu-mi oferă mai mare satisfacţie decât să ajut pe cineva în parcusul lui spre o viaţă mai bună şi mai sănatoasă!

sergiu


Sergiu Toth

CF-L1Numele meu e Sergiu şi iubesc tot ce ţine de activităţi sportive, având această atracţie incă de mic. Pe la 10-12 ani football –ul şi dansul sportiv erau lumea mea, un pic mai târziu, cam pe la 20 de ani, am descoperit kickboxing-ul şi mi-a plăcut atât de mult încât am început să lupt în competiţii profesioniste. Nu e deloc un sport uşor, mai ales că trebuie să fii mereu într-o condiţie fizică grozavă, mereu în dezvoltare. Primul contact cu CrossFit-ul l-am luat într-un moment în care nu pot spune că eram în cea mai bună formă fizică şi nu cu foarte multă energie, aşa că eram curios să încerc şi altceva care să-mi ridice nivelul de anduranţă şi energie. Un prieten m-a invitat la un antrenament in aer liber şi a fost ceva de genu’: alergat 400 m cu un sac de nisip de 30 kg pe un umăr + câteva exerciţii funcţionale intercalate. Deşi pornisem de la ideea că pregătirea mea fizică la momentul respectiv va face să nu simt oboseala antrenamentului respectiv, efectiv la final ‘’ I was completely done and…down’’.
Ulterior, condus de efectul hardcore al antrenamentelor de CrossFit, am descoperit exerciţiile cu bara, halterele ( weightlifting ), meniul complet . Am început apoi să-mi provoc colegii de sparring la mişcările specifice CrossFit-ului, luând modele de pe you tube şi mai ales lucrând împreună cu Bart şi antrenându-ne împreună. Am început amândoi să stăpânim foarte bine mişcările şi ne-am dat seama că asta e ce ne place cel mai mult, să antrenăm oameni stilul Crossfit, să-i învăţăm să se mişte mai bine. Pentru asta am urmat cursul de CF+L1 in Brussels, în cadrul unei echipe extraordinare de traineri, pentru a avea cunoştinţele necesare despre CrossFit, a le transmite viitorilor noştri clienţi, prieteni, colegi atât stilul de antrenament efectiv cât şi un ritm fizic şi nutritional mai sănătos.