CrossFit


Dacă eşti pregătit să experimentezi fitness de elită, CrossFit e cu siguranţă pentru tine! Elemente de gimnastică, weightlifting, powerlifting, sprint, tras, sărituri, toate sunt grupate într-un program care să-ţi ofere fitness de elită, fiind singurul program capabil să-ţi dezvolte simultan anduranţa, stamina, forţa, flexibilitatea, puterea, viteza, agilitatea, echilibrul, coordonarea şi acurateţea.

Toate aceste principii sunt aplicate sub forma unei clase de grup restrâns. E foarte motivant să te antrenezi cu prietenii şi devii totodată mai responsabil şi atent la mişcări. Când vei lipsi la o clasă, nu vei trece neobservat, cu siguranţă vei gasi mesaje de la prietenii tăi, întrebându-te de ce ai lipsitş aşa că dacă ai probleme cu motivaţia, acesta este locul potrivit pentru tine.

La Smart Move ieşim din tiparul sălilor de sport cu care eşti obişnuit. Te-ai plictisit de rutina antrenamentelor de fitness? Vino şi încearca experienţa CrossFit. Fie că eşti incepător sau atlet experimentat, nu contează, deoarece toate antrenamentele sunt pliabile nivelului tău actual de fitness. Antrenamentele se desfăşoară sub îndrumarea şi supravegherea antrenorului, într-o clasă de grup restrânsă, practic ai parte zilnic de personal training. De ce oferim asta? Pentru că suntem pasionaţi de acest sport şi vrem să te ajutăm pe tine să devii versiunea ta cea mai bună!

Înainte de a putea intra la clasele de CrossFit, toţi membrii noştrii trebuie să treacă prin cursul de Fundamentals unde vor învăţa mişcările de bază.


Înscrie-te acum la cursul nostru de Fundamentals, unde vei învăţa mişcările, vei primi sfaturi nutriţionale şi vei începe drumul spre cea mai bună condiţie fizică în care ai fost vreodată. Dacă te simţi pregătit, înscrie-te azi la cursul introductiv !

Cum ma înscriu?


Please select your option *
* indicates required