Despre noi

La Smart Move CrossFit schimbăm vieţi! Facem asta o dată prin faptul că vă învăţăm obiceiuri alimentare simple şi sănătoase, pe de altă parte prin faptul că veţi urma principii de antrenament smart/safe. La intrare în sală, nimic nu se compară cu ce eşti obişnuit sa vezi. Vei observa că nu există aparate care te limitează la anumite mişcări, limitându-ţi astfel rezultatele. Asta pentru că WE ARE THE MACHINES !

Antrenamente de mişcări funcţionale care includ genoflexiuni, împins, tras, aruncări şi sărituri. Acest gen de antrenament asigură o mişcare completă a musculaturii şi ligamentelor/încheieturilor, punând în lucru întregul corp şi îţi uşurează astfel viaţa de zi cu zi ( unde se aplică mereu aceste mişcări ), devenind mai sănătos şi mai fericit!
Pornind de la aceste principii, noi le punem pe toate în aplicare sub forma unui antrenament de grup care oferă responsabilitate şi motivaţie în timp ce te antrenezi cu prietenii tăi. Te vom ajuta să-ţi atingi ţelurile, fie că vorbim pierdere în greutate, creştere în forţă, sau doar sa-ţi clădeşti corpul ideal de plajă.


Certificări


CF-L1

CF-L2

Weightlifting

Testimoniale


Best trainers in town, Bart and Sergiu are doing a great job!

Paul

Excellent trainer, great teammates. I highly recommend.

Adrian

Amazing community. Best trainers I've worked with!

Dan

High quality workouts, professional and charismatic coaches, great vibe during their classes!

Lore

Great workouts and very nice people! Burn calories down!

Victor

Great trainers, amazing people and atmosphere!

Ioana

Great trainers, great workouts and fantastic vibe. Perfect way to end your day.

Irina

The perfect place for developing your whole body! Great job!